Warning: Creating default object from empty value in /home/r34853targ/altor.ro/wp-content/plugins/EF3-Framework/frameworks/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Despre – Altor

Despre

S.C. ALTOR INSTAL SOLUTIONS S.R.L , este o companie cu capital 100 % romanesc. Aceasta a aparut din dorinta de a face lucrurile diferit.

Compania este axata pe constructii si instalatii, avand un colectiv de profesionisti cu experienta  in domeniile in care isi desfasoara activitatea.
Urmarind evolutia ascendenta a pietei imobiliare, apreciem ca in Bucuresti si in zonele apropiate, in viitoriul apropiat, domeniul constructiilor civile si industriale va inregistra o crestere. Atit constructiile noi cat si cele existente, vor solicita lucrari de volume si complexitati variate, de la reparatii simple ale instalatiilor pana la constructii la cheie.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor. Specificul companiei consta in capacitatea de a intelege prin relatia cu clientul nu un contract rigid finalizat printr-un act de vanzare – cumparare a unui pachet de servicii, ci o permanenta interfatare constructiva, care transforma partenerii in prieteni si colegi de drum pe o perioada indelungata.